2024/06/05

Ferdig med bachelorgraden

Jeg startet på tre-årig bachelor program på NTNU i 2021. Den 21.05.2024 - etter tre for raske år, har jeg nå levert bacheloroppgaven. Oppgaven sammenfatter tre år med studier, og jeg har nå en grad innenfor dataingeniør.

Jeg har garantert lært mye disse tre årene. Igjennom studiet har jeg lært mye om programmering, systemutvikling, databaser, nettverk, algoritmer, og mye mer. Viktigst av alt - i mine to og et halvt år hos ITK, har jeg lært å praktisere kunnskapen min, lært å drifte servere, nettverk og andre tjenester. Størst av alt har jeg vokst mye som person. Det å ta høyere utdanning er definitivt noe som ikke er lett. Det er mye arbeid, og det er mye stress. Jeg føler jeg har vokst mye og funnet gode måter å takle stress og arbeid på.

Jeg har hatt mange gode stunder her i Trondheim og møtt mange kule folk. Føler derfor tiden har gått ekstremt fort, men noen ganger føler jeg at tiden bare har stoppet. Det har til tider vært repetitivt. Det blir veldig ofte: våkne, dra til skolen, jobbe med skole, dra hjem og gjenta. Til tross for nedturer; 10/10 det var verdt det.

Noe jeg er også veldig glad for er at jeg har klart å holde kontakt med oslo-gjengen. Det er rart å se folk jeg har kjent lenge endre seg og nye interesser. Det er ikke like lett å holde kontakt med alle, men jeg er glad for at jeg har klart å holde kontakt med de fleste og se dem når jeg har hatt mulighet.

Nå som jeg er ferdig med bachelorgraden, hva skjer videre? Helt ærlig så kunne jeg ha begynt å jobbe. Samtidig har jeg ikke søkt meg fastjobb, og føler at det er garantert flere ting jeg kan lære. Jeg har derfor søkt meg inn på masterstudie i datateknologi og informatikk. Til sommer har jeg en spennende sommerjobb hos Bekk Consulting. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer.

blog

Hostet med ❤️ fra Studentersamfundet i Trondhjem