2024/07/19

Sommerferie 2024

I år har jeg hatt en lang sommerferie. Selv om jeg er fra Oslo føltes det veldig rart ut å være hjemme så lenge. Her er akttivitetene som oppsummerer min sommer

Galhøpiggen

Helga før sommerferien begynte, dro jeg med en gjeng til galhøpiggen. Vi tok den lange turen opp, altså den som ikke går over isbreen. Det tok oss ganske lang tid. Harvin lagde en vlog fra turen som finnes på youtube. Han hadde kjøpt et nytt kamera og ble veldig ivrig på å filme alt.

Utsikten var også helt fantastisk.

UtsiktGutta

Jobb

Mye av tidet min gikk til jobb. Jeg jobbbet som utvikler for Bekk, og hadde en veldig spennende sommer. Sammen med en gjeng andre studenter, lagde jeg nettsiden til ski-vm-2025

Prosjeket var ikke helt det jeg forestilte meg. Det var ikke så veldig teknisk, men det handlet mest om prosessen og kommunikasjon. Litt annerledes enn det jeg gjør til vanlig.

Uansett så koste jeg meg skikkelig! De vet virkelig hvordan man lager en god sommerjobb. Det var hyggelige folk, masse kule arrangementer og god mat. Jeg har spilt masse Fusball og prøvd å bli bedre i det.

Fusboll

Vi tok til og med en dagstur til Trondheim og fikk dratt til toppen av skihoppet!

Trondheim

Jeg har også sittet fast i en heis på kontoret...

Heis

Jeg koste meg veldig mye hos Bekk. Anbefaler andre studenter å søke sommerjobb der! Jeg skal i hvert fall jobbe der neste sommer også.

Ferie?

Skal være ærlig å si at jeg ikke har hatt så mye ferie. Det var uansett hyggelig å møte venner og familie igjen før jeg drar tilbake til Trondheim. Der jeg nå skal begynne på en master innenfor Datateknologi.

blog

Hostet med ❤️ fra Studentersamfundet i Trondhjem